Hei, voimmeko auttaa?

Tavoitat meidät näillä yhteystiedoilla:

045 332 7393
info@kunnonlomat.com

Voit myös lähettää meille viestin.

  Löydät laajemman varauslomakkeen täältä.

  Kunnon Lomat

  Kunnon Lomat on Upitrek oy:n markkinointinimi Suomesta ulkomaille suuntautuville aktiivilomille. Kunnon Lomat -matkoilla vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Upitrek oy, joka on rekisteröitynyt Kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisteriin vakuudenasettamisvelvollisista ja asettanut matkapakettilain edellyttämän sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston valvoman vakuuden. Vakuus turvaa, että mahdollisessa matkanjärjestäjän maksukyvyttömyystilanteessa kaikki matkanjärjestäjälle etukäteen maksuja suorittaneet matkustajat saavat rahansa takaisin.
  Olemme myös Suomen matkailualan liitto ry:n (SMAL) jäsen.

  Suomessa järjestämme aktiivilomia, kuten hiihto- ja lumikenkävaelluksia pääasiassa Kainuussa. Yritys on toiminut vuodesta 2000 alkaen työllistäen nykyisellään kokopäiväisesti 2 henkilöä, sekä joukon freelanceroppaita sesonkiaikoina. Kunnon Lomat -matkoja on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. Kunnon Lomista yrityksessä vastaa Niina Jämsén.

   

  Miksi valita Kunnon Lomat?

  *100 % kotimainen perheyritys
  *Aitoa asiakaspalvelua puhelimitse normaalin puhelinmaksun hinnalla tai sähköpostin välityksellä.
  Meillä et puhu botille tai roiku jonossa linjoilla!
  *Kaikki Kunnon Lomat -matkat ovat matkapaketteja ja matkapakettilain tuoma turva on mukanasi kaikissa matkan vaiheissa – varaushetkestä matkan päätökseen.
  *Helppous ja huolettomuus – reitit on valmiiksi suunniteltu ja mietitty ja matkatavarakuljetukset majapaikkojen välillä kuuluvat aina hintaan. Vaikka emme hoida lento- tai muita matkavarauksia, löydät nettisivuiltamme tiedon parhaista yhteyksistä kuhunkin kohteeseen.
  *Luotettavat, pitkäaikaiset yhteistyökumppanit eri puolilla Eurooppaa. Tarvittaessa paikallinen edustaja on puhelinsoiton päässä.

   

  Kunnon Lomien tarina

  Kunnon Lomat sai alkunsa vuonna 2011, kun jäin täysipäiväisesti perheyrityksemme palvelukseen. Silloisten kotimaan matkatarjonnan oheen tuli tarve kehitellä jotain uutta, ja esiin nousi mielen syövereissä pitkään kytenyt ajatus aktiivilomista ulkomailla. Ideasta tekoihin siirtyminen sujui lopulta mutkattomasti olemassa olleiden yhteistyökumppaneiden avulla. Ensimmäiset Kunnon Lomien pyöräily- ja patikointimatkat julkaistiin joulukuussa 2011 ja ensimmäiset asiakkaat lähtivät matkalle heti seuraavana keväänä. Reilun kymmenen vuoden aikana kohdevalikoima on monipuolistunut ja matkojen määrä kasvanut.

  Useampi kohteista on päätynyt Kunnon Lomien valikoimiin sitä kautta, että olemme ensin lomailleet kohteessa perheen kesken ja todenneet, että näihin maisemiin olisi mukava lähettää myös asiakkaita. Kun sopiva yhteistyökumppani ja tuotteet ovat löytyneet, matkat ovat päässeet myyntiin. Esimerkiksi Moseljoen laakso ”löytyi” oman lomamatkan seurauksena, ja Moselin pyörämatka on sittemmin ollut yksi suosituimpia matkojamme. Uusia kohteita pyritään ottamaan ohjelmaan vuosittain ja yksi työn parhaista puolista on, kun saa olla ”tuntosarvet auki” kartoittamassa ja etsimässä uusia kohteita ja matkoja. Valikoiman kasvaessakin haluamme kuitenkin pitää tarjonnan sellaisena, että tunnemme tuotteemme ja tiedämme mitä myymme.

  Kunnon Lomissa yhdistyvät kaksi omaa intohimoani, liikunta ja matkailu. Vaikka työ onkin lähinnä toimistotyötä, on jo yksistään päivittäinen työskentely näiden aiheiden parissa mielenkiintoista. Lisäksi on palkitsevaa huomata, että vuosien varrella olemme saaneet uskollisen joukon kanta-asiakkaita, jotka palaavat matkoillemme säännöllisesti. Erään asiakkaamme sanoin ”pyörämatkoihin jää koukkuun ja uusi reissu on aina suunnitelmissa.”

  Tervetuloa Kunnon Lomalle!


  Niina Jämsén