Hei, voimmeko auttaa?

Tavoitat meidät näillä yhteystiedoilla:

045 332 7393
info@kunnonlomat.com

Voit myös lähettää meille viestin.

  Löydät laajemman varauslomakkeen täältä.

  Kunnon Lomat

  Kunnon Lomat on Upitrek oy:n markkinointinimi Suomesta ulkomaille suuntautuville aktiivilomille. Kunnon Lomat -matkoilla vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Upitrek oy, joka on rekisteröitynyt Kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisteriin vakuudenasettamisvelvollisista ja asettanut matkapakettilain edellyttämän sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston valvoman vakuuden. Vakuus turvaa, että mahdollisessa matkanjärjestäjän maksukyvyttömyystilanteessa kaikki matkanjärjestäjälle etukäteen maksuja suorittaneet matkustajat saavat rahansa takaisin.
  Olemme myös Suomen matkailualan liitto ry:n (SMAL) jäsen.

  Suomessa järjestämme aktiivilomia, kuten hiihto- ja lumikenkävaelluksia pääasiassa Kainuussa. Yritys on toiminut vuodesta 2000 alkaen työllistäen nykyisellään kokopäiväisesti 2 henkilöä sekä joukon freelanceroppaita sesonkiaikoina. Kunnon Lomat -matkoja on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. Kunnon Lomista yrityksessä vastaa Niina Jämsén.

  Tervetuloa Kunnon Lomalle!

  Niina Jämsén
  Niina Jämsén

   

  Miksi valita Kunnon Lomat?

  *100 % kotimainen perheyritys
  *Aitoa asiakaspalvelua puhelimitse normaalin puhelinmaksun hinnalla tai sähköpostin välityksellä.
  Meillä et puhu botille tai roiku jonossa linjoilla!
  *Kaikki Kunnon Lomat -matkat ovat matkapaketteja ja matkapakettilain tuoma turva on mukanasi kaikissa matkan vaiheissa – varaushetkestä matkan päätökseen.
  *Helppous ja huolettomuus – reitit on valmiiksi suunniteltu ja mietitty ja matkatavarakuljetukset majapaikkojen välillä kuuluvat aina hintaan. Vaikka emme hoida lento- tai muita matkavarauksia, löydät nettisivuiltamme tiedon parhaista yhteyksistä kuhunkin kohteeseen.
  *Luotettavat, pitkäaikaiset yhteistyökumppanit eri puolilla Eurooppaa. Tarvittaessa paikallinen edustaja on puhelinsoiton päässä.