Hei, voimmeko auttaa?

Tavoitat meidät näillä yhteystiedoilla:

045 332 7393
info@kunnonlomat.com

Voit myös lähettää meille viestin.

  Löydät laajemman varauslomakkeen täältä.

  Mitä tarkoittaa lähtöpäivä?

  Lähtöpäivä on matkustuspäivä, jolloin saavut kohteeseen. Ensimmäinen aktiviteettipäivä on ohjelmassa seuraavana aamuna. Ohjelmasta riippuen lähtöpäivä on vapaasti valittavissa tai lähdöt ovat vain tiettynä viikonpäivänä (esim. lauantaisin).

  Sisältyvätkö lennot hintaan?

  Lennot eivät koskaan sisälly matkapaketin hintaan emmekä hoida lentovarauksia. Kunkin matkakuvauksen yhteydessä on tietoa lentoyhteyksistä kohteeseen. Lue lisää lennoista täältä.

  Milloin matka pitää varata?

  Tähän ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta. Vilkkaimman kesäsesongin (heinä-syyskuu) ulkopuolella matka onnistuu usein lyhyemmällä muutaman viikon varoitusajalla. Suosituimman kesälomakauden ajalle matkasuunnitelmat on sen sijaan suositeltavaa lyödä lukkoon hyvissä ajoin. Majoitusten tilanne on aina tarkistettava erikseen. Emme suosittele lentojen varaamista, ennen kuin olet saanut vahvistuksemme, että tilaa löytyy kysymällesi ajankohdalle.

  Millaisia vuokrapyöriä on tarjolla?

  Saatavilla olevat pyörämallit vaihtelevat kohteesta riippuen. Löydät tarkat tiedot pyörämalleista kunkin matkakuvauksen Pyörän vuokraus -osiosta. Sähköpyöriä on vuokrattavissa kaikille matkoille.

  Miten lataan sähköpyörän akun?

  Sähköpyörien akut ovat irrotettavia ja lataus on mahdollista hotellihuoneessasi ilta/yöaikaan. Akun lataaminen pyöräilypäivän aikana ei ole normaalisti tarpeellista.

  Mitä tarkoittaa gps-navigointi?

  Karttojen ja sanallisten reittiohjeiden lisäksi useimmille matkoille on saatavilla reitin gps-data, joka toimitetaan sähköpostitse. Voit siirtää gpx-tiedostot oman älypuhelimesi karttasovellukseen tai gps-laitteelle. Karttasovelluksia on ladattavissa sovelluskaupasta (App Store, Play Kauppa) ja tarjolla on useita maksuttomia vaihtoehtoja (esim. Maps.me, Windy Maps, Komoot jne). Maksullisissa versioissa on yleensä  lisäominaisuuksia esim. rajaton määrä karttapohjia. Gps-navigoinnin avulla reitin seuraaminen on sujuvaa ja huomaat helposti, jos olet esim. kääntynyt risteyksestä väärään suuntaan. Alueen kattavat offline-kartat kannattaa ladata kotona ennen matkaa.

  Riippuen puhelimen akun kunnosta, varavirtalähde voi olla tarpeen. Lisäksi on suositeltavaa ottaa mukaan omalle puhelinmallille sopiva ohjaustankoon kiinnitettävä vesitiivis suojakotelo. Näitä voi hankkia useimmista pyöräilytarvikkeita myyvistä liikkeistä.

  Huom. Gps-navigointi on vapaaehtoista, paitsi Italian ja Slovenian matkoilla, joille ei paperikarttoja ole enää saatavilla. Suosittelemme gps:n käyttöä kuitenkin vähintään lisätueksi kaikille matkoillemme, missä se on mahdollista.