Hei, voimmeko auttaa?

Tavoitat meidät näillä yhteystiedoilla:

045 332 7393
info@kunnonlomat.com

Voit myös lähettää meille viestin.

  Löydät laajemman varauslomakkeen täältä.

  Mitä tarkoittaa lähtöpäivä?

  Lähtöpäivä on matkustuspäivä, jolloin saavut kohteeseen. Ensimmäinen aktiviteettipäivä on ohjelmassa seuraavana aamuna. Ohjelmasta riippuen lähtöpäivä on vapaasti valittavissa tai lähdöt ovat vain tiettynä viikonpäivänä (esim. lauantaisin).

  Sisältyvätkö lennot hintaan?

  Lennot eivät koskaan sisälly matkapaketin hintaan emmekä hoida lentovarauksia. Kunkin matkakuvauksen yhteydessä on tietoa lentoyhteyksistä kohteeseen. Lue lisää lennoista täältä.

  Mitä tarkoittavat vaikeusasteet?

  Lue lisää matkojen vaikeusasteista täältä.

  Milloin matka pitää varata?

  Joillekin matkoille on olemassa takaraja, johon mennessä matka on viimeistään varattava, esim. 25 pv tai 40 pv ennen toivottua lähtöpäivää. Mahdollinen aikaraja on mainittu kunkin ohjelmakuvauksen Hyvä tietää -osiossa.

  Vaikka mitään takarajaa ei olisikaan, on suositeltavaa lyödä suunnitelmat lukkoon hyvissä ajoin, varsinkin jos tarkoituksesi on matkustaa suosituimman kesälomakauden (heinä-syyskuu) aikana ja / tai isommalla porukalla. Vilkkaimman kesäsesongin ulkopuolella matka onnistuu usein lyhyemmälläkin varoitusajalla, paitsi jos matkasi osuu jonkin tapahtuman tai messujen ajankohtaan, majoitusten saaminen voi olla haastavaa. Kunnon Lomilla ei ole majoituskiintiöitä, joten majoitusten saatavuus tarkistetaan aina erikseen.

  Millaisia vuokrapyöriä on tarjolla?

  Saatavilla olevat pyörämallit vaihtelevat kohteesta riippuen. Löydät tarkat tiedot pyörämalleista kunkin matkakuvauksen Pyörän vuokraus -osiosta. Sähköpyöriä on vuokrattavissa kaikille matkoille.

  Miten lataan sähköpyörän akun?

  Sähköpyörien akut ovat irrotettavia ja lataus on mahdollista hotellihuoneessasi ilta/yöaikaan. Akun lataaminen pyöräilypäivän aikana ei ole normaalisti tarpeellista.

  Mitä teen jos pyörän rengas puhkeaa?

  Vuokrapyörissä on yleisesti pistosuojatut renkaat ja rengasrikot ovat harvinaisia, mutta mahdollisia.
  Omatoimiselle pyörämatkalle osallistuvan tulee tietää, miten pyörän sisuskumi paikataan tai vaihdetaan. Vuokrapyörän mukana tulevassa työkalupakkauksessa on puhjenneen renkaan korjaamiseen tarvittavat työkalut (useimmiten myös uusi sisuskumi).

  Mitä tarkoittaa gps-navigointi?

  Useimmille matkoille on saatavilla reitin gps-data, jotka toimitetaan sähköpostitse. Voit siirtää gpx-tiedostot oman älypuhelimesi karttasovellukseen tai gps-laitteelle. Karttasovelluksia on ladattavissa sovelluskaupasta (App Store, Play Kauppa) ja tarjolla on useita maksuttomia vaihtoehtoja (esim. Maps.me, Windy Maps, Komoot jne). Maksullisissa versioissa on yleensä  lisäominaisuuksia, esim. rajaton määrä karttapohjia. Gps-navigoinnin avulla reitin seuraaminen on sujuvaa ja huomaat helposti, jos olet esim. kääntynyt risteyksestä väärään suuntaan. Alueen kattavat offline-kartat kannattaa ladata kotona ennen matkaa ja tutustua huolellisesti sovelluksen toimintaan. Suosittelemme gps:n käyttöä vähintään lisätueksi kartoille kaikille matkoillemme, missä se on mahdollista.

  Useille matkoille on saatavilla info- ja karttasovellus, joka sisältää mm. kattavan matkainfon, kartat ja gps-navigoinnin. Erillistä karttasovellusta ei siis näille matkoille tarvita. Ohjeet sovelluksen lataamiseen ja tunnukset toimitetaan muun matkainfon yhteydessä. Oma älypuhelin on välttämätön.

  Italian ja Slovenian matkoille ei ole enää lainkaan saatavilla paperikarttoja tai -ohjeita, vaan käytössä on ainoastaan edellä mainitun kaltainen infosovellus. Myös kaikki muu materiaali on sähköisessä muodossa.

  Huom. Riippuen puhelimen akun kunnosta, varavirtalähde voi olla tarpeen. Lisäksi on suositeltavaa ottaa mukaan omalle puhelinmallille sopiva ohjaustankoon kiinnitettävä vesitiivis suojakotelo. Näitä voi hankkia useimmista pyöräilytarvikkeita myyvistä liikkeistä.