Hei, voimmeko auttaa?

Tavoitat meidät näillä yhteystiedoilla:

045 332 7393
info@kunnonlomat.com

Voit myös lähettää meille viestin.

  Löydät laajemman varauslomakkeen täältä.

  Lennot

  Lennot eivät sisälly Kunnon Lomat -matkojen hintaan. Suosittelemme lentojen varaamista vasta, kun olet saanut varausvahvistuksemme.

  Useimpiin kohteisiimme on saatavilla suoria lentoja Suomesta. Kunkin matkan yhteydessä on kerrottu lentoyhteyksistä, kuten lähimmistä lentokentistä ja sinne Suomesta käsin operoivista lentoyhtiöistä. Sivuillamme ei välttämättä ole mainittu kaikkia kyseiseen kohteeseen lentäviä yhtiöitä ja esillä oleviin tietoihin on voinut tulla muutoksia sivujen päivittämisen jälkeen.

  Lentoyhtiöiden omien verkkosivujen lisäksi lentoja voi varata lukuisista internetissä toimivista matkatoimistoista, kuten Ebookers, Supersaver jne. Suosittelemme perehtymään huolella varausehtoihin sekä siihen, mitä lippuun sisältyy.

  Internetissä toimii myös useita sivustoja, joiden avulla voi vertailla lentohintoja tiettyyn kohteeseen. Tällaisia vertailusivustoja ovat esimerkiksi Momondo ja Skyscanner.

  Vaikka Kunnon Lomat ei voi hoitaa lentovarauksia, autamme mielellämme niin parhaiden lentoyhteyksien kuin muidenkin matkustusasioiden selvittelemisessä!

  Kaikki kunnonlomat.com -sivustolla esitetyt lentotiedot sitoumuksetta.