Hei, voimmeko auttaa?

Tavoitat meidät näillä yhteystiedoilla:

045 332 7393
info@kunnonlomat.com

Voit myös lähettää meille viestin.

  Löydät laajemman varauslomakkeen täältä.

  Lennot

  Lennot eivät sisälly Kunnon Lomat -matkojen hintaan. Asiakkaan tulee varata lennot itse internetistä tai lentoja myyvän matkatoimiston kautta. Suosittelemme lentojen varaamista vasta, kun olet saanut varausvahvistuksemme.

  Kunkin matkan tiedoissa on kerrottu lentoyhteyksistä kuten lähimmistä lentokentistä ja sinne Suomesta käsin operoivista lentoyhtiöistä. Sivuillamme ei kuitenkaan välttämättä ole mainittu kaikkia kyseiseen kohteeseen lentäviä yhtiöitä ja esillä oleviin tietoihin on voinut tulla muutoksia sivujen päivittämisen jälkeen.

  Matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden omien verkkosivujen lisäksi lentoja voi varata lukuisista internetissä toimivista matkatoimistoista, jotka tarjoavat useiden eri yhtiöiden lentoja. Tällaisia internettoimistoja ovat esimerkiksi:

  Ebookers, www.ebookers.fi
  Seat 24, www.seat24.fi
  Supersaver, www.supersaver.fi

  Internetissä toimii myös useita sivustoja, joiden avulla voi vertailla lentohintoja tiettyyn kohteeseen. Tällaisia vertailusivustoja ovat esimerkiksi:

  Momondo, www.momondo.fi
  Skyscanner, www.skyscanner.fi
  Kayak www.kayak.com

  Huom. Vaikka Kunnon Lomat ei voi hoitaa lentovarauksia, autamme mielellämme niin parhaiden lentoyhteyksien kuin muidenkin matkustusasioiden selvittelemisessä.

  Kaikki www.kunnonlomat.com -sivustolla esitetyt lentotiedot sitoumuksetta.