Lennot

Lennot eivä sisälly matkan hintaan millään Kunnon Lomat -matkalla. Asiakkaan tulee varata lennot lentoja välittävän matkatoimiston kautta tai itse netistä. Suosittelemme lentojen varaamista vasta, kun olet saanut varausvahvistuksemme.

Kunkin matkan tiedoissa on kerrottu lentoyhteyksistä kuten lähimmistä lentokentistä ja sinne Suomesta käsin operoivista lentoyhtiöistä. Sivuillamme ei kuitenkaan välttämättä ole mainittu kaikkia kyseiseen kohteeseen operoivia yhtiöitä ja esillä oleviin tietoihin on voinut tulla muutoksia sivujen päivittämisen jälkeen.

Matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden omien verkkosivujen lisäksi lentoja voi varata lukuisista internetissä toimivista matkatoimistoista, jotka tarjoavat useiden eri yhtiöiden lentoja. Tällaisia internettoimistoja ovat esimerkiksi:

Ebookers, www.ebookers.fi
Seat 24, www.seat24.fi
Supersaver, www.supersaver.fi

Internetissä toimii myös useita sivustoja, joiden avulla voi vertailla lentohintoja tiettyyn kohteeseen. Tällaisia vertailusivustoja ovat esimerkiksi:

Momondo, www.momondo.fi
Skyscanner, www.skyscanner.fi
Lentovertailu, www.lentovertailu.fi
Kayak www.kayak.com

Kaikista Suomesta lentävistä halpalentoyhtiöistä löydät listauksen täältä.

Huom. Vaikka Kunnon Lomat ei voi hoitaa lentovarauksia, autamme mielellämme niin parhaiden lentoyhteyksien kuin muidenkin matkustusasioiden selvittelemisessä.

Kaikki www.kunnonlomat.com -sivustolla esitetyt lentotiedot sitoumuksetta.