Matkustus - Katalonian maaseutu

SAAPUMINEN LENTÄEN

Barcelona
Finnairilla on Helsingistä Barcelonaan 1-2 suoraa lentoa päivässä ja Norwegianilla päivittäin yksi suora vuoro.
Huom. Finnairin klo 20.25 saapuvalta iltalennolta on hankala ehtiä viimeiseen Figueresin junaan, joka lähtee klo 21.40. Mikäli saavut iltakoneella, suosittelemme lisäyötä Barcelonassa.

Girona
Matkan lähtöpistettä lähin lentokenttä on Girona. Gironaan ei ole tällä hetkellä suoria lentoja Suomesta.


BARCELONASTA PALAU SAVERDERAAN


Barcelona El Prat -lentokenttä - Barcelona Sants -rautatieasema

Ota ensin juna kentältä Barcelonan kaupunkiin Sants-rautatiasemalle.
Junia lähtee 30 min välein klo 05.42 - 23.38 ja matka-aika on n. 20 min. Lisätietoa aikatauluista ja hinnoista löytyy täältä (valitse lähtöpaikaksi "Aeroport" ja määränpääksi "Barcelona-Sants").

Halutessasi pääset lentokentältä Barcelonaan nopeasti ja suhteellisen edullisesti taksilla. Yhdensuuntainen matka kestää n. 25-30 min ja maksaa noin 25 €. Matkan kesto vaihtelee tietysti liikenteestä riippuen. Lisäksi matkustajan pitää maksaa lentokenttälisä.

Barcelona Sants -rautatieasema - Figueres Vilafant/Figueres
AVANT -juna (paras vaihtoehto)
N. 9 yhteyttä päivässä, matka-aika 53 min ja hinta alk. 20 €. Lipun voi ostaa asemalta ennen junaan nousemista. Saapuu asemalle Figueres Vilafant.

MD -juna (Medium Distance)

N. 10 yhteyttä päivässä, matka-aika 1 h 50 min ja hinta alk. 16 €. Lipun voi ostaa asemalta ennen junaan nousemista. Saapuu asemalle Figueres.

Regional -juna
Tämä juna pysähtyy useilla asemilla. N. 10 yhteyttä päivässä, matka-aika n. 2 h 10 min, hinta alk. 12 €. Lipun voi ostaa asemalta ennen junaan nousemista. Saapuu asemalle Figueres.

AVE -juna, ei suositeltu!
Tämä juna on pääasiassa pidempien matkojen matkustamiseen, tosin silläkin välin Barcelona - Figueres Vilafant pääsee. Tähän junaan on tehtävä matkatavaroiden check-in ja liput on hankittava etukäteen. N. 8 junaa päivässä, matka-aika 53 min ja hinta alk. 36 €.

Aikataulut: www.renfe.com

Figueres - Palau Saverdera
Figueresin asemalta on matkan hintaan sisältyvä kuljetus Palau Saverderaan.


PALUUMATKA


Paluumatkaa varten näet juna-aikataulut Figueres - Barcelona Sants sekä Barcelona Sants - Barcelona El Prat -lentokenttä ym. linkistä. Kuljetus Sant Pere Pescadorista Figueresiin tai Gironaan sisältyy matkan hintaan.


Huom. Muutokset mahdollisia, kaikki matkustustiedot sitoumuksetta. Päivitetty 31.10.2018.