Hei, voimmeko auttaa?

Tavoitat meidät näillä yhteystiedoilla:

045 332 7393
info@kunnonlomat.com

Voit myös lähettää meille viestin.

  Löydät laajemman varauslomakkeen täältä.

  Turvallista lomailua myös korona-aikana

  Me ja yhteistyökumppanimme teemme luonnollisesti kaikkemme turvallisen lomailun varmistamiseksi myös korona-aikana. Tartuntariski ulkoilma-aktiviteettien aikana on pieni, mutta viikon matkalla on hyväksyttävä se tosiasia, että ryhmän sisällä turvavälien pitäminen ja lähikontaktien välttäminen (majoituksissa) on käytännössä mahdotonta. Maksimiryhmäkoko on matkasta riippuen 12–13 henkeä ja mukana on 1–2 opasta. Oppaillamme on täysi rokotussuoja.

  Kontakteja muihin ryhmiin tai ihmisiin on vähän, lähinnä majapaikkojen henkilökuntaan. Joskus lentokenttäkuljetuksessa voi myös olla osallistujia toisesta ryhmästä ja siinä tässä tapauksessa ryhmät istutetaan linja-autossa erilleen toisistaan. Suosittelemme maskin käyttöä kuljetuksen aikana, jos kuljetuksessa on oman ryhmän ulkopuolisia henkilöitä.

  Keskeisimmät toimenpiteet koronaturvallisen loman varmistamiseksi:

  • Hyvä käsi- ja yskimishygienia. Käsidesin käyttö, mikäli käsienpesu ei ole mahdollista.
  • Majapaikkojen huolellinen siivous, erityisesti wc-tilat, ovenkahvat ym. kosketuspinnat.
  • Makuupusseissa yövyttäessä käytössä on normaaliin tapaan makuupussilakanat, jotka pestään jokaisen käyttäjän jälkeen. Oman makuupussin käyttö on myös mahdollista.
  • Käytettävissä olevan huonekapasiteetin puitteissa majoittuminen niin, että mahdollisimman moni voi majoittua kahden hengen huoneessa (tai 1 hh, jos huoneita riittää). Ensisijaisesti sama huonekaveri läpi matkan.
  • Matkalle tulee osallistua vain terveenä. Kannattaa huomata, että sairastuminen ei oikeuta matkan kuluttomaan peruutukseen, joten on ensi arvoisen tärkeää huolehtia asianmukaisesta matkavakuutuksesta.
  • Mikäli osallistujalle ilmaantuu flunssan oireita tai muita koronavirukselle tyypillisiä oireita matkan aikana, hänen on noudatettava terveysviranomaisten ohjeita testiin hakeutumisesta ja jatkotoimenpiteistä. Kuljetuskustannus (taksi) testauspaikalle on asiakkaan itse kustannettava.