Itärajan hiihtovaellus

Opastettu ja huollettu hiihtovaellusviikko Venäjän rajalla

Talvikaudella pääset Kunnon Lomien kautta myös maastohiihtomatkalle. Itärajan hiihtovaellus vie sinut Kainuun korpeen, keskelle lumoavan kaunista talvista luontoa. Viiden hiihtopäivän ja 100 kilometrin opastettu majatalosta majataloon -vaellus alkaa Suomussalmen Hossasta uuden "Suomi 100" -kansallipuiston maisemista ja kulkee Venäjän rajan pinnassa kohti etelää Itärajan talviretkeilyreittiä pitkin.

Hiihto tapahtuu perinteisellä tyylillä moottorikelkalla vedettyä latu-uraa pitkin. Hiihtopäivän puolivälissä nautitaan oppaan valmistama ja tarjoilema retkilounas nuotion ympärillä. Illalla saunotaan, syödään ja rupatellaan mukavassa seurassa, yöt nukutaan "lakanoiden välissä" kämpissä ja pienissä majapaikoissa.


Helmi-maaliskuussa ohjelmassamme on takuulähtöjä, jolloin ryhmät ovat kansainvälisiä ja matkat toteutuvat ilman minimiosallistujamäärää. Vaelluksia järjestetään myös ryhmille sopimuksen mukaan.

Takuulähdöt 2019:
10.02.-16.02., 24.02.-02.03., 03.03.-09.03., 10.03.-16.03., 17.03.-23.03., 18.-24.03., 24.03.-30.03. ja 26.03.-01.04.
Hinta: 1010 €/hlö

Katso päiväohjelma ym. lisätiedot:
www.upitrek.com/suomi/itarajan-hiihtovaellus

Suomalaisten asiakkaidemme kommentteja:

* Oli hienoa olla mukana ainoana suomalaisena retkellä, jossa muut osallistujat olivat Sveitsistä, Saksasta, Ranskasta, Englannista ja Belgiasta. Kelpaisi suomalaistenkin löytää nämä opastetut retket Kainuussa. Minulle tämä oli myös hyvä kielikurssi.

* Kainuulaisten palveluntarjoajien ystävällisyys jäi erityisesti mieleen - ripaus savolaista lupsakkuutta siinä mukana.

* Aluksi arvelin, että matka on kallis. Matkan jälkeen täytyy todeta, että hinta-laatu -suhde on kohdallaan.

* Jos haluat stressitöntä huoltovapaata ulkoilua/kuntoilua Itärajan hiihtovaellus on sitä. Ystävälliset ihmiset, hyvä palvelu. Ei välttämättä tarvitse rehkiä rinkan kanssa Lapissa.

Lue lisää asiakaspalautetta täällä.